Kojaki services

Vanaf 2003 help ik organisaties met UX, online strategie en tactiek. Dit doe ik als consultant en als trainer. Mijn werkzaamheden en trainingen richten zich op klantenwerving, reputatie en naambekendheid. Contentstrategie, user experience en zoekmachine-optimalisatie zijn de belangrijkste disciplines binnen mijn werkwijze. Ik werk zowel voor gevestigde organisaties die meer 'online' willen worden als voor startups.

Web consult €79,-

Voor ondernemers die op weg geholpen willen worden in de jungle van websites en online marketing. Analyse & advies op maat inclusief persoonlijk consult van 45 minuten. Tijdelijk voor €79,-

Training

Kojaki biedt verschillende online marketing trainingen. Ze zijn toegankelijk voor kleine en grotere organisaties. Het exacte niveau van de training wordt vooraf in samenwerking met de cursist besproken.

SEO workshop Trompetstraat Arnhem

Social & SEO Content

Naast advies, aansturing en training lever ik met Kojaki artikelen, fotografie, illustraties, videos en animaties. Vanuit SEO expertise stuur ik de productie van content aan zodat deze content wenselijk is en gevonden wordt.


Copy

Artikelen, blogs, wetenschappelijke verslagen worden geschreven door een vast team van freelancers. Een maandelijks abonnement is gangbaar zodat jouw website up to date blijft.

Fotografie & illustraties

Beeld is zeer belangrijk op het web. Ik werk met topfotografen en illustratoren die een boodschap in 1 beeld vertellen. Ook in te zetten op social media als Pinterest, Facebook et cetera.

Video & Animatie

Video is waardevol. Wanneer videos gecombineerd worden met SEO expertise dan heb je goud in handen. Speel in op wat je klanten willen. Onderzoek, productie en verspreiding.