Projecten

Bekijk UX Portfolio als PDF!

Voor een uitgebreid overzicht van UX deliverables zoals interfaces, wireframes en prototypes bekijk: mijn UX portfolio

Trummy

Trummy

Trummy is een portal waar bezoekers een digitale 2D foto kunnen omzetten in een 3D foto. Deze startup is een samenwerking tussen de software engineers van AuguSoft, voormalig 3D divisie van Philips, Dimenco en Kojaki. Als mede-oprichter ben ik vanuit Kojaki verantwoordelijk voor user experience, creative direction en online strategie.

Bezoek de website

Startup, User Experience, SEO, Online Strategie

TIK app

TIK app

De TIK app is een visuele tool van het bedrijf XKP, waarmee Rijkswaterstaat inwoners kan informeren over projectontwikkeling. XKP vroeg het zusterbedrijf van Kojaki: Sauerkraut LWC haar user interface te verbeteren. Mijn focus lag op UX, usability en information design. Compagnons Jasper Spronk en Edson Goes verzorgden design en art direction.

Client, nog in ontwikkeling, Usability, Information Design

VCK Travel

VCK Travel

VCK Travel is een van de grootste zakelijke reisbureaus van Nederland. In opdracht van reclamebureau CCCP was ik als online strateeg en UX Designer verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de klant naar een uitgebreide website in het CMS ExpressionEngine. Kojaki leverde ook het web development en EE-implementatie.

Bezoek de website

Client, UX, Strategie, Information Architecture en Design, Project management, Web Development

CREW.net animatie

In de kern bestaat mijn werk in het eenvoudig maken van complexe zaken. Dit resulteert soms in een user interface, slogan of een video. Voor Crew.net schreef ik de engelstalige voice over voor een animatie waarin crew planning software in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd.

Client, Voice Over, Storyboard

Violin From Scratch

Dit project is volledig in eigen beheer ontwikkeld. Via deze website verkoop ik een online vioolcursus. Dankzij dit project heb ik het volledige traject van online verkopen kunnen doorgronden. Van keyword onderzoek, landing pages, social media naar conversie. Op de eerste plaats is VFS een studiecase. Daarnaast is het passieve inkomen een prettige bijkomstigheid.

Startup, UX, Concept, SEO, Development, Analytics, Video producer

Transportbedrijven

Transportbedrijven

In opdracht van CCCP Rotterdam heb ik als contentstrateeg voorstellen geschreven voor ECT, Port of Rotterdam en Wim Bosman. Tijdens deze trajecten heb ik een Link Worthy Content Model bedacht waarmee systematisch gewerkt kan worden aan contentmarketing.

Client, Contentstrategie, Web Consultancy, Copywriting

Online branding

Online branding

De ontwikkeling van een succesvolle domainnaam is het resultaat van een strak afgebakend ambachtelijk proces waarbij regels en wetten gehanteerd worden. Ik heb onder meer de volgende domein/bedrijfsnamen ontwikkeld: Sauerkraut LWC, ViolinFromScratch.com, CriticalCactus.com, ice.io, Trummy.com en Dotchies.com.

Startup, Domeinnamen, Web strategie, SEO

Gek op Werk

Stichting GoW helpt mensen met een psychisch probleem bij het vinden van werk. Samen met mijn compagnons van Sauerkraut LWC ontwikkelde ik een animatie waarin stichting GoW kernachtig en op ludieke wijze haar visie op een zwaar met taboes overladen onderwerp geeft.

Client, Voice Over Copy, scripting, Beeldtaal, Sauerkraut LWC

Global Factories

Global Factories

Global Factories is een grensverleggend technologisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het veiliger maken van medicijn distributie. Kojaki ontwikkelde een responsive website plus webshop en verzorgde implementatie in het CMS ExpressionEngine.

Bezoek de website

Client, UX, Website en Webshop, ExpressionEngine, Responsive, Contentstrategie

VandenBrink Machine

VandenBrink Machine

De VBM vult en controleert medicijnverpakkingen en is een revolutionair product voor de farmaceutische industrie. Kojaki ontwikkelde de volledig responsive website waarmee dit product bij grote apothekers en ziekenhuizen geïntroduceerd wordt. De opdrachtgever kan de website updaten met CMS ExpressionEngine.

Bezoek de website

Client, UX, Responsive Website, ExpressionEngine, Project Management, Consultancy

UBM EMEA

UBM EMEA

Het beursgenoteerde United Business Media is een van de grootste event organizers van de wereld. Kojaki ontwikkelde een promotie tool waarmee klanten van UBM, de standhouders van Rio tot Mumbai, promotiebanners kunnen genereren met hun eigen standnummer.

Bezoek de website

Client, User Experience, Software Development

Hulp nodig?

Als ik jou kan helpen bij online trajecten neem dan contact op of lees eerst wat ik voor je kan doen.